Julelunsj i VIPsenteret

Ønsker dere å runde av 2022 med en bedre julelunsj? Vårt utmerkede kjøkken serverer julemat på følgende datoer i desember.

 

hynne

Chef Tor Arne Hynne i vårt utmerkede kjøkken.

Uke 50 og 51, ikke fredag 23.12. (forhåndsbestilling minimum dagen før)

Ribbebuffet :

  • Ribbe fra Meråker, medisterkaker, medisterpølse, rødkål, poteter og god hjemmelaget saus.
  • Eple, svisker, flatbrød og tyttebær hører også selvfølgelig til.

395,- pr. person

Dessert:

  • Multekrem og riskrem

Kr. 75,- pr. person

 

Fom 28.11. serverer vi (forhåndsbestilling minimum dagen før):

Juletapastallerken:

  • Sylte, baconsurrede dadler, egg og røykalaks, potetsalat, spekemat, BBQ-ribbe.
  • Nybakt brød og aioli
  • Inneholder hvete, egg, sennep, laktose

Kr. 225,- pr. person

Julesmørbrød:

  • Nybakt brød toppes med sylte, baconsurrede dadler og syltet rødløk.
  • Inneholder hvete, egg, sennep.

Kr. 195,- pr. person

Ta kontakt med Tove så får du den hjelpen du trenger 🙂

Tlf.: 469 84 088
E-post: [email protected]

Tove Vålen