Nye folk i VIPsenteret januar 2024

John Phillip Friberg – VekstTorget AS

John Phillilp Friberg, Veksttorget AS

John Phillilp Friberg, VekstTorget AS

John Philip er 34 år, bor på Skogn og har 2 barn + 1 barn på vei 😊 

Han sier han er «delvis» aktiv på fritiden, da som håndballtrener og med friluftsliv. 

John Phillip har jobbet med mat hele sitt yrkesliv, både som arbeidstaker og som selvstendig næringsdrivende. 

Kantina på VIPsenteret er en arena der mange treffes, og det er til tider høy aktivitet og tempo og her stortrives John Phillip.  Han startet som avdelingsleder for kantina på VIPsenteret i november 2023: 

«Jeg gleder meg til å treffe og bli kjent med flere enn de jeg allerede har blitt kjent med og de jeg kjente fra før😊 og hvis du lurer så er kantina åpen for alle og jeg håper mange vil komme innom oss». 

Livs motto: alt er mulig, og vi fikser det meste. 


Morten Bakken – HRP AS

Morten Bakken, HRP AS

Morten er 39 år og bor på Skatval med samboer og 2 barn. Han er i siste fase av å ferdigstille en bachelor i byggeplassledelse på HØFY. 

Morten har 12 års erfaring fra Skanska som produksjonsleder, kalkulatør og innkjøper. 

Morten begynte i HRP som prosjekt-/byggeleder 2. oktober. 

 

 

 


Torje Røseng – HRP AS

Torje Røseng, HRP AS

Torje er 32 år gammel og bor i Ulvilla med samboer og barn.  Han er utdannet fagskoleingeniør og har startet i jobb hos HRP. Torje ser fram til å samarbeide med næringsliv rundt omkring. 

Han liker å bruke fritiden på jakt, fiske og hund. 

 


 

Henrik Skjørstad – Proneo AS

Henrik Skjørstad., Proneo AS

Henrik, tidligere Lean- og kvalitetsleder i GL-bygg, har erfaring med å implementere lean som driftsstrategi og håndtere Iso-sertifiseringer (9001, 14001 og 45001). Han startet sin karriere som tømrer, ble senere helikopterpilot, og har utforsket ulike bransjer og roller. 

I løpet av 2016-2019 grunnla han sin egen virksomhet mens han studerte logistikk ved fagskolen Innlandet. Etter endt utdanning ble han prosjektleder i Skogmo Industripark, der han utvidet sin kompetanse innen innkjøp og sertifisering i virtual design and construction (VDC) ved NTNU. Henrik har også vært trainee i Proneo og hospitert ved Trøndelags Europakontor i Brussel. Henrik er glad for igjen å være en del av Proneo sitt team. 

Fritiden bruker han på hund, jakt, friluft og ulike praktiske prosjekter. Alt fra oppussing av eget hus til produksjon av møbler. 


John Wormdal – Proneo AS

John Wormdal, Proneo AS

John er 36 år gammel og kommer opprinnelig fra Trondheim. Han har bakgrunn fra IKEA og har med seg bred kompetanse innenfor salg, ledelse, kommunikasjon og bærekraftsarbeid. 

John har flyttet på gård på Levanger hvor han bor sammen med kone og barn – og en svart hund. Fritiden bruker han på korndrift, jakt, fiske og friluftsliv.

 

Vigdis Haldorsen – Proneo AS

Vigdis Haldorsen, Proneo AS

Vigdis Haldorsen er en erfaren bedriftsrådgiver med over 15 års erfaring. Hun har bred kompetanse innen prosess- og prosjektledelse, ledelse og organisasjon, samt finans og økonomi. Vigdis kommer fra Sparebank 1 SMN men har en tidligere karriere i Proneo.

Hun er godt kjent med virkemiddelapparatet og finansieringsmuligheter, og kan hjelpe bedrifter med å finne de beste løsningene for å finansiere sine prosjekter. Hun har et omfattende nettverk og benytter effektive verktøy for prosjektgjennomføring.

Fritiden brukes til praktiske prosjekter i hus og hytte sammen med ektemann, samt at hun er ivrig jeger og har hunder som det brukes en del fritid på. og friluftsliv.

 


 

Clean Electric – Clean Electric

F.v. Erlend Juberg Langstrand, Andrea Juberg Langstrand ogLasse Woll Juberg

Clean Electric har hovedkontor på Ørlandet, og har nå i tillegg opprettet avdelingskontor på VIPsenteret. Her er det Erlend Juberg Langstrand, Lasse Woll Juberg og Andrea Juberg Langstrand som holder til. 
 
Erlend jobber med forretningsutvikling og har erfaring fra 200+ nybygg i maritim bransje. Han er utdannet fagskoleingeniør og installatør. Lasse har master i Elektronisk Systemdesign og Innovasjon fra NTNU, og har høy kompetanse innen programvare- og automasjonssystemer for industrielle og maritime løsninger. Andrea er utdannet bedriftsøkonom i BI og jobber i administrasjonen i tillegg til å bistå med salg og tilbud. 
 
Clean Electric utvikler software og elkraftsystemer til maritim sektor. De leverer systemintegrasjon og tavler, og bistår med service, commissioning og kompetanse. Akkurat nå har de konsulentoppdrag i bla.a. Tyrkia, Australia, Brasil og Nederland. I tillegg har de et utviklingsprosjekt gående med støtte fra Innovasjon Norge.