Nye leietakere i VIPsenteret september

Totalprosjekter Namsskogan AS

Totalprosjekt Namsskogan har opprettet et avdelingskontor på VIPsenteret og det er anleggsleder Kastytis Pucilauskas som har kontorplass her.

Kastytis Pucilauskas, Totalprosjekter Namsskogan AS

Kastytis er 35 år, gift og bor på Hylla, Inderøy. Han kom til Norge fra Litauen for 10 år siden. Kastytis jobber som anleggsleder for jernbanerelaterte prosjekter, samt er prosjektansvarlig for digitalisering av kvalitetssystemer i bedriften.

Kastytis har mastergrad i geologi og 12 års erfaring i bygg og anleggsbransjen.

På fritiden er han opptatt med dans, fisk,- og fjellturer, hagearbeider og oppussingsprosjekter.

Totalprosjekt Namsskogan AS er en jernbaneentreprenør, maskinentreprenør- og transportfirma som ble etablert i 1996. Selskapet har hovedbase på Namsskogan i Trøndelag, i eget industribygg med sidespor og mekanisk verksted, lager og administrasjon.

Totalprosjekt Namsskogan opererer over hele Norge – hovedsakelig med oppdrag relatert til jernbane. I tillegg er de engasjert i forbindelse med andre jobber som veibygging, massekjøring, grunnarbeider, mekaniske verkstedoppgaver og stålbygg.


NEW ME Helse&Livsstil

Gina Wangberg Rindsem, Hilde Gravdal og Bodil Vestvik er 3 livlige damer som i hovedsak jobber med mål om å hjelpe flere mennesker til en sunnere og mere aktiv livsstil.

Det kan feks være snakk om: Bedre energi i hverdagen, redusert søtsug, ned i vekt, inn i cm, opp i vekt, økt muskelmasse, økt forbrenning, bli sterkere, økt utholdenhet, bedre prestasjon innen sport m.m.

Som de selv sier: «Vi tilbyr også, hvis ønskelig, hver enkelt en enkel tilpasset matplan i forhold til feks aktivitetsnivå, jobbhverdag osv. 

De har også satt i gang et prosjekt; levering av SUNN & NÆRINGSRIKTIG FROKOST og SUNN MØTESNACKS.

NEW ME har i tillegg fokus på å skape et sunt og godt arbeidsmiljø med god energi og høy trivselsfaktor og høy produktivitet i bedriftene.