Nye folk i VIPsenteret september

Bjørnar Fuglaamoen Hagen – Norsk Konstruksjonsrådgiving AS

Bjørnar Fuglaamoen Hagen, NOKR AS

Bjørnar er 34 år, kommer opprinnelig fra Trysil og han er gift og har to barn på 5 og 2 år.

Etter studie og jobb i Trondheim, flyttet familien til Straumen, Inderøy sommeren 2022.

Bjørnar er utdannet byggingeniør fra Hist, med master i konstruksjonsteknikk fra NTNU.

Han har med seg 8 års erfaring inn i NOKR fra Norconsult og Rambøll i Trondheim, i hovedsak prosjektering av bruer og samferdselskunstruksjoner.

På fritiden liker Bjørnar ski, jakt og friluftsliv.   


Kim Mjønestrø – Civac

Kim Mjønestrø, Civac

Med egenskaper som reflekterer hjemstedet Snillfjord, har Kim et godt hjerte for alle. Dette, kombinert med sin trofaste reisevenn nysgjerrigheten, har gitt han en allsidig bakgrunn. Med utdannelse som helhetsterapeut, personlig trener, bachelor i filosofi og mastergrad i Studier av kunnskap, teknologi og samfunn (STS), ligger hans styrke i å se både mennesket, teknologi og samfunn i sammenheng med hverandre. Nysgjerrigheten er også å spore i hans varierte jobbhistorikk, hvor alt fra taxisjåfør og lagerarbeider til HR-sjef og prosjektansvarlig er å finne. Nå, etter 28 runder rundt sola, har Kim landet her på VIPsenteret, med en jobb i CIVAC og en drøm om å gjøre Trøndelag og Norge sirkulær.

Utenom jobb forsøker Kim å finne en balanse i sin tilværelse mellom gaming og friluftsliv. Statusen på dette balanseforholdet er per nå at Kim deltar i en nasjonal bedriftsliga innen dataspillet Rocket League, mens tursekken har gjemt seg på et ukjent sted. Håpet hans er at den fine naturen i området lokker sekken frem igjen.


Ronny Wigen – Spera AS

Ronny Wigen, Spera AS

45 år gammel verdaling som er bosatt på Ørmelen med samboer og deres to felles barn.

Ronny er utdannet elektronikkingeniør ved Høyskolen i Nord-Trøndelag og har senere etterutdannet seg innen prosjektledelse. Han har de siste 9 årene jobbet hos Lafopa som prosjekt- og byggeleder i entreprenørbransjen.

Ronny begynte i Spera AS 7. august. Der er han ansatt som prosjekt- og byggeleder, teknisk byggeleder og ITB-rådgiver.

Fritiden tilbringes mye sammen med familien og spesielt med barna på deres fritidsaktiviteter. Når det blir tid til egentid er fotball, golf og musikk favorittsyslene.


Tom Erik Heir Nordberg – Verdal Driftslag

Tom Erik Heir Nordberg, Verdal Driftslag

Verdal Driftslag har fått med seg Tom Erik Heir Nordberg på laget. Han er fra Helgådaln, men bor på Levanger med samboer og to gutter på 3 og 6 år. Tom Erik er 38 år og som han selv sier «over snittet interessert i idrett». Han prøver å dra med kjerringa på diverse aktiviteter og utflukter og det går som oftest bra 😊

Tom Erik er økonomiutdannet i Bodø og kommer fra jobb i SMN regnskap, der han har jobbet de siste 7 årene.