Nye folk i VIPsenteret juni

Johannes GrandeNorsk Konstruksjonsrådgiving AS

Johannes Grande, Norsk Konstruksjonsrådgiving AS

Johannes blir 34 år senere i år. Han er født og oppvokst på Levanger hvor han nå bor sammen med samboer og en datter på 2 år. Johannes har 2 ingeniørgrader i hhv Nautikk og bygg. Etter endt studie (Nautikk i Tromsø) startet han å jobbe som voksenlæring hos Grande Entreprenør (2015). Her tok han fagbrev som tømrer og studerte samtidig på kveldstid. Han begynte etter hvert som funksjonær og har jobbet både med HMS som arbeidsleder og prosjektleder. Johannes gikk fra Grande til NOKR 01.06.2023 hvor han er ansatt som prosjektingeniør byggeteknikk.

Johannes liker å ha mange baller i luften og har alltid ett eller annet prosjekt på fritiden, utover dette er han glad i å reise og ser over gjennomsnittet mye fotball. Ellers tilbringes dagene sammen med familien i et hektisk småbarns liv.


Håkon André Barli – Abacu IT AS

Håkon Barli, Abacus IT AS

Håkon Andre studerte i Trondheim på tidlig 2000-tall og har jobbet i Datakjeden, Adcom/Teneo Data, og i Hemit (Helse Midt-Norge IT) før ankomst Abacus IT nå fra 1. mai. 23.

Han har alltid hatt et lidenskapelig forhold til fotball.

Har i voksen alder begynt å spille golf, samt at både ski, jakt, fiske og friluftsliv generelt står høyt på agendaen på fritida.