Nye folk i VIPsenteret februar

Arild Klokkerhaug – Innherred Næringsforening

Arild

Arild Klokkerhaug, Innherred Næringsforening

Arild jobber som Næringspolitisk leder i Innherred Næringsforening og kom fra Næringsforeningen i Levanger.  Han er 56 år og ivrig samler av livsvisdom, men jobber fremdeles for å fylle hull i samlingen. Arild er gift med Jana og har tre voksne barn. Bor for det meste i hus i Levanger, men kan også sees i drivhuset.

Arild er sivilingeniør i kjemi, er mest fokusert på personlig kjemi og eventyrlysten førte han en tur innom Bangladesh, hvor han ble i 22 år. Når sjansen bød seg til ledelse, grep han den med begge hender. Med dette jobbet han i Telenor, WSP, Schibsted og har gründet tre bedrifter med rask vekst.

Arild jobbet i Innovasjon Norge fra 2017-2019 som omreisende i Trøndelag og han engasjerer seg nå i hvordan næringslivet kan vokse gjennom bedre næringspolitikk og rammevilkår. Jo større og villere ideene er, jo bedre -tenker Arild.

 


 

Eirik Norum i Spera AS

Eirik Norum

Eirik Norum, Spera AS

Eirik er 36 år og er fra Verdal. Han bor på Straumen sammen med samboer og datter på 4 år (som snart blir storesøster).

Etter endt studie i Trondheim gikk turen til Grande Entreprenør AS, og deretter Statens vegvesen/ Trøndelag fylkeskommune.

Eirik hadde sin første arbeidsdag i Spera AS 2. januar og gleder seg til å møte nye utfordringer og bekjentskaper i ny jobb.

Fritiden brukes sammen med familie og venner. Det kan være ski karusell og andre aktiviteter i nærområdet, se en fotballkamp, være med på quiz, hytteturer o.l.


 

Ine Østenby – Verdal Driftslag

Ine Østenby, Verdal Driftslag

Ine er 33 år og kommer fra Skatval, men bor nå på gård i Verdal.

Hun er utdannet Statsautorisert regnskapsfører med 6 års arbeidserfaring fra andre kontor.

Ine har tidligere jobbet innen helse, trening og rehabiliteringsbehandling, samt pedagogikk.

Fritiden brukes for det meste i fjøset på gården

Hun gleder seg til å bli kjent med det/de som rører seg i og rundt VIPsenteret.