Ny leietaker: Inprog AS

Inprog AS er en programvarebedrift med lokasjon på Verdal, og de har nå nettopp flyttet inn på VIPsentret. Inprog leverer ordre og dokumentasjon systemet ELinn som ble lansert i 2017.

Inprog AS ble stiftet i 2015 av gründerne bak Elman AS og Tom Stallvik.

Høsten 2022 ble Inprog solgt til SmartCraft ASA, som satser stort på løsninger mot håndverks-bransjen i Norden. Bedriften ser for seg en spennende reise fremover.

I Verdal er det tre ansatte samt at de har en ansatt på deltid i Kristiansand som jobber med salg.

ELinn er Norges ledende skybaserte bransjeløsningen for elektrikere, og utviklingen av systemet startet mens de jobbet i Elman AS. Det er Tom Stallvik, med 20 års erfaring som Elektriker som står bak utviklingen av programmet. ELinn benyttes nå av ca 250 elektrobedrifter i Norge, og tar stadig større markedsandeler. Alle de som jobber med utvikling av ELinn har lang erfaring som elektrikere, saksbehandlere, eller har annen solid erfaring fra håndverkerbransjen. Det betyr at de forstår behovene til en elektrobedrift, og benytter all sin bransjekunnskap til både utvikling av programvare og oppfølging av kundene.

Gutta i Inprog sier de trives godt her på VIPsentret og de sosiale rammene som er her, og de gleder seg til fortsettelsen😊

Inprog

F.v. Roald Stene, Tom Stallvik, Egil Solli