Nye folk i VIPsenteret november

Bjørnar Aksnes i Midt-Norsk Realfag og Teknologisenter (MNRT)

MNRT

Bjørnar Aksnes, MNRT

Bjørnar er 50 år gammel og bor i Helgådalen. Han er utdannet adjunkt, og har jobbet 25 år i grunnskolen i Verdal.

Bjørnar er glad i naturfag og matematikk. Han er nå ansatt ved MNRT to dager i uka, de andre tre dagene ved Verdalsøra Barneskole.

På fritida går det i jakt, fiske og trening.  Aller helst en blåswixdag på ski.

 

 

 


 

Kim Kristiansen i Ocean Geoloop AS

Kim Kristianen i Ocean Geoloop

Kim er 32 år og bor på Steinkjer med samboer og 2 barn. Han er i siste fase av å ferdigstille en doktorgrad i kjemi etter 9 sammenhengende år på NTNU. Kim har 3 års erfaring som elektriker i forkant av disse studiene.

Kim begynte i Ocean GeoLoop som fagspesialist den 17. oktober. I Ocean Geolopp vil han arbeide med forskning og teknologiutvikling.

 

 

 


 

Ole Magnus Svarva i Ocean Geoloop AS

OGL

Ole Magnus Svarva i Ocean Geoloop

Ole Magnus ble ansatt 1. november i stillingen Leder for produktutvikling Marin Innovasjon. Han er 43 år, har samboer og to barn, bor i Malvik kommune, men er opprinnelig fra en gård like nord for Steinkjer. 

Svarva er utdannet sivilingeniør i Elektronikk. Han kommer fra Kongsberg Maritime i Trondheim hvor han har jobbet som Prosjektleder på utviklingsavdelingen. 

Ole Magnus trives godt med en aktiv livsstil og tar seg gjerne en tur i kajakken, på topptur eller en tur i langrennssporet. Ellers brukes fritiden sammen med resten av familien i jakten på gode opplevelser. 

 


 

Thomas Simpson i NOKR AS

Thomas Simpson i NOKR

Thomas er 36 år er bosatt på Straumen i Inderøy med samboer og 3 småbarn. 

Thomas er utdannet byggingeniør ved Høgskolen i Bergen, og videre 2 år ved NTNU Gløshaugen med master i konstruksjonsteknikk. Han kommer fra 11 års jobbing i Sweco Bergen, med forskjellige anleggskonstruksjoner. 

 Fritiden går med til familien, forskjellig type friluftsliv og mosjonering. 

 


 

Christian Wee i Proneo AS

proneo

Christian Wee, daglig leder i Proneo AS

Christian kommer fra stillingen som direktør i Stiftelsen Falstadsenteret og er fra 15. oktober daglig leder i Proneo. Han har bl.a. jobbet 10 år i vannteknologiselskapet Aqualyng, som ansvarlig for kommersiell virksomhet og global forretningsutvikling. 

Christian er leksværing som nå er bosatt i Levanger. Han er interessert i geopolitikk, internasjonalisering, kultur og litteratur samt at han bruker fritiden på familien og å holde seg i nogenlunde god form.