Nye folk i VIPsenteret september

Bjørn Erik Andersson i Spera AS

Bjørn Erik Andersson, Spera AS

40 år, gift og bor på Malm sammen med kone og to barn. Bjørn Erik er utdannet ved Stjørdal tekniske fagskole og kommer fra stilling som teamleder i vegavdelingen i Trøndelag fylkeskommune. Han har til sammen 10 års erfaring fra offentlig vegadministrasjon i Statens vegvesen og Trøndelag fylkeskommune. Har tidligere jobbet i entreprenørbransjen med tunnelprosjekter.

Bjørn Erik startet i Spera AS 01.07 som prosjekt- og byggeleder og skal i hovedsak jobbe med samferdselsprosjekter. I tillegg til kontoret på VIPsenteret har Spera også etablert et satellittkontor i Malm der jeg vil sitte noen dager i uka. På fritiden går tiden med til familie, hytteliv og mye kulturopplevelser som både konserter og teater.


Martin Bye i Wagner Fire Safety AS

Martin Bye, Wagner

32 år, har samboer og 2 barn, bor på Ronglan der de har småbruk.

Bye er utdannet elektriker og har jobbet som elektriker i 6 år. Han kommer fra Elman Innherred og har også jobbet som telemontør i 4 år, der de reiste hele landet for å bygge ut 4G nettet.

Liker oppussingsprosjekter, klatring og en ganske aktiv hverdag med lek og sprell med barna!


 

 

Mia Ibsen i Proneo AS

Mia Ibsen, Proneo AS

Mia ble ansatt i Proneo i juni som prosjektleder. Hun er 26 år og representerer pågangsmot og innspill fra den yngre garde.

Mia har en bachelor i Entreprenørskap fra Handelshøyskolen BI, Trondheim. Hun har jobbet i markedsavdelingen til BI, der har hun hatt ansvar for studenter og innhold til høyskolen. Mia er nysgjerrig og liker utfordringer, hun har jobbet innenfor mange bransjer og tar med seg et spennende nettverk inn i Proneo. Mia er riktig person å snakke med hvis du ønsker å starte for deg selv eller har en idé du ønsker å realisere. 


 

Oddbjørn Breivik i HRP AS

Oddbjørn Breivik, HRP AS

55 år bosatt på Straumen, gift  og 2 voksne barn.

Utdannet byggingeniør fra HIST.

 Oddbjørn har tidligere jobbet i Sweco som prosjektingeniør kommer nå fra  Statens vegvesen/Trøndelag fylkeskommune der jeg har vert byggeleder på Fv 17.

Fritiden brukes til familie, hytte og sjøliv


 

 

 

Victoria Storstad i Verdal Næringsforum

Victoria Storstad, Verdal Næringsforum

24 år, hjemflytta verdaling etter 5 år i hovedstaden. Har i løpet av de siste fem årene tatt en årsenhet i markedsøkonomi fra Handelshøyskolen BI campus Oslo, og har en fersk bachelor i PR og kommunikasjon fra høyskolen Kristiania. 

Kommer fra en gård på Estvold, som i mine øyne ligger på den fineste tomta i byn –  og flytter derfor i disse dager inn i nabohuset.

Har i ungdomsårene vært aktiv innenfor ungdomsråd og fritidsklubb, med forskjellige styreverv – og de siste årene jobbet i, og hatt stor interesse innenfor interiør og merkevare bransjen.

Ansatt hos Verdal Næringsforum, men jobber for medlemsbedriftene Comfort S-Rør, Sprek Trening og Boligbyggelaget Midt, som kommunikasjons- og markedskoordinator. 

En spennende å variert stilling som gir meg muligheten til å koble inn mange interesser i jobben!