Nye folk i VIPsenteret juni

Lars Erik Ystad i Linq AS

Lars Erik Ystad, Linq AS

Lars Erik Ystad, 40 år, bosatt på Steinkjer sammen med samboer og to barn. Lars Erik er utdannet siv.ing. bygg ved NTNU fra 2007 og kommer fra stilling som rådgiver i Multiconsult på Steinkjer, hvor han de siste ti årene har jobbet med fornybar energi og utbygging av vann- og vindkraft. Før tiden i Multiconsult jobbet han fem år i Ørsted (tidligere DONG Energy) i København med offshore vind. Fritiden går med til aktiviteter med familien, hytteliv, klatring og terrengsykling.


 

 

Linda Brænne i Sikom AS

Linda Brænne, Sikom AS

Linda Brænne, 32 år. Flyttet juni 2021 til Sandvollan, Inderøy, hvor hun bor med mann og katt. Før det bodde Linda 12 år i Trondheim og jobbet som frisør. 

Begynte hos Sikom 7. mars hvor hun i hovedsak jobber på lageret, men gjør også en del kontorarbeid. På fritiden liker Linda å pusle i hagen, dra på hengekøyetur eller rockekonsert. 


 

 

Martin von Heimburg i SINTEF Ocean

Martin von Heimburg, SINTEF Ocean

Martin er utdannet sivilingeniør i kybernetikk ved NTNU.

Jobbet deretter i Kongsberg Maritime i Kongsberg frem til 2017 hvor han jobbet med dynamisk posisjonering for skip. 

Martin begynte i SINTEF Ocean i desember 2017 og sitter der i en gruppe som jobber med “Automatisert foredling” i avdelingen for Fiskeri og ny biomarin industri. Gruppen jobber med forskjellige aspekter ved foredling, bl.a energieffektivitet, kjøleteknologi og maskinsyn/robotikk/maskinlæring som er Martins spesialområde.

Flyttet hjem til kjæreste og bonusbarn på Levanger i 2017, og har etablert seg i Kjønstadmarka med en familie på 5. 


 

Espen Johnson i Sweco AS

Espen Johnson, Sweco AS

Espen tartet som ITB Koordinator/konsulent hos Sweco i april i år. ITB står for Integrerte Tekniske Bygningsinstallasjoner. ITB-ansvarlig er en rolle som ikke er ansvarlig for det faglige innholdet, men skal være bindeleddet mellom de ulike funksjonene og aktørene. Den skal være et kontrollorgan og en ressurs som skal sørge for at tekniske løsninger blir ivaretatt i alle faser av et byggeprosjekt, helt fra forprosjekt til overlevering. ITB-ansvarlig er en fasilitator – en som hjelper med å definere og nå mål, tilrettelegge for samspill og iverksette tiltak ved behov.

Espen er 37 år ung Verdaling, oppvokst på Ørmelen, nå bosatt på Melan i Verdal. Han er 3 barns far med samboer. 

Han er utdannet elektriker og har 19 år i yrket. Tok teknisk fagskole med fordypning i Elkraft (2015-2018) 

Har jobbet for E. Finstad AS fra 2003-2020 som Elektriker og hos Aircomfort Trøndelag AS fra 2020-2022 som servicetekniker/elektriker.

Fritiden fyller han med deltidsjobber som brannkonstabel/ røykdykker i Brannvesenet midt IKS og som instruktør ved Sprek Treningssenter i tillegg til friluftsliv, trening og sykkel.