Nye ansatte i VIPsenteret mars

Kjersti Fikse i Verdal Næringsforum

Fikse

Kjersti Fikse. Markeds- og kommunikasjonsleder i Verdal Næringsforum.

Kjersti er 43 år og nyansatt markeds- og kommunikasjonsleder i Verdal Næringsforum. Kjersti ble ansatt i Verdal Næringsforum i januar 2022, og har sin bakgrunn fra media. Som ferdig utdanna journalist startet hun karrierereisen i 2001, og har blant annet jobbet i TVNord-Trøndelag, TV2, TVNorge og Adresseavisen. Hos sistnevnte ble hun i 14 år, sju av dem som tillitsvalgt på heltid

Med sine to døtre og to katter har hun flyttet inn i et hus hvor hun ser barndomshjemmet fra stuevinduet. Nå gleder hun seg stort over den nye jobben og anledningen til å møte Verdalssamfunnet fra en helt annen vinkel enn før.


 

Tonje Liff i Proneo

Tonje Liff, Prosjektleder i Proneo.

Tonje ble ansatt i Proneo i februar som prosjektleder. Med sine 28 unge år så bidrar hun godt med ungdommelig pågangsmot.

Tonje har formell utdannelse innen rettsvitenskap og Human Resource Management. Hun har tidligere jobbet som leder innen salg i privat sektor, samt juridisk metodebruk i offentlig sektor. Hun har førstehåndserfaring med bedriftsutvikling som selvstendig næringsdrivende innen digital markedsføring og ledelse.


 

3 nye ansatte i HR Prosjekt

Hanne Engløkk er 38 år fra Verdal, men bor på Røra med familie. Utdannet byggingeniør fra HiST. Har tidligere jobbet i Sweco som prosjekterende og i Statens Vegvesen/ Trøndelag fylkeskommune som byggeleder. Lang erfaring innen VVA på både byggherresiden og prosjekterende. Fritiden går med på familie, frivillige verv i idretten/skole og trening/ friluftsliv.  


Kjetil Stubbe er 55 år, bosatt på Straumen, gift og har 2 voksne barn. Fagbrev i bygg og anlegg og teknisk fagskole fra fagskolen i Gjøvik. Har jobbet som håndverker, med byggeplass og prosjektledelse både hos entreprenør i både bygge og anleggsbransjen og byggherre siden 1985.


Ola Haugskott er 54 år og er fra Verdal,  har samboer og 2 barn. Ola har lang og bred erfaring innen de tekniske fag, blant annet 10 år i elektro/automasjon bransjen, 20 år i ventilasjons/bygg automasjons bransjen i ulike bedrifter, som tekniskleder og prosjektleder. De siste årene har han jobbet i NTE Marked som energirådgiver og prosjektleder med særskilt fokus på solenergi. Han er nå ansatt i HRP som prosjektleder Digital og Teknisk ledelse. Ola bruker fritiden til familie, hytte, jakt, friluftsliv og motorsykkel.

HRP

F.v.: Kjetil Stubbe, Ola Haugskott og Hanne Engløkk.


 

Kristian Bakken i Cognizant

Kristian er 32 år, bor i Verdal. Kommer fra Tele-Com Midtnorge AS hvor han jobbet som Fibermontør og før det i Relacom i Trondheim også som Kabel-TV/Fibermontør.

Cognizant

Kristian Bakken, Cognizant.