Nye ansatte i VIPsenteret oktober

Maria Hosen ansatt som CFO i Ocean GeoLoop

Maria Hosen

Maria Hosen, CFO i Ocean GeoLoop

Maria Hosen (43) er tilsatt som CFO i Ocean GeoLoop AS og startet i Ocean GeoLoop mandag 11. oktober. Hosen kommer fra stillingen som Direktør Regnskap i Mestergruppen AS. Før det jobbet hun som Konsernregnskapssjef i Western Bulk Chartering AS, Group Financial Controller i Selvaag Bolig ASA og Manager i PriceWaterHouse Coopers AS. 

– Vi er veldig glade for at Maria Hosen har takket ja til tilbudet om å bli CFO i Ocean GeoLoop, sier Odd-Geir Lademo som er adm. direktør i Ocean GeoLoop AS. Vi ble etablert som selskap i desember i fjor og har allerede kommet langt i utviklingen av vår teknologi, og vi har gjennomført to vellykkede emisjoner. Ledergruppen ble etablert sist vinter, men vi har manglet CFO rollen som nå er på plass med at Maria blir en del av lederteamet, fortsetter Odd-Geir Lademo.

Linq Prosjekt vokser videre

Linq Prosjekt vokser i takt med en økende prosjektportefølje i inn- og utland. Fra 1. oktober er selskapet 6 ansatte i full drift på kontoret i VIPsenteret.
 
Kennet Mæhlumsveen, 38 år, bosatt i Øvre Kvam (Steinkjer kommune), har kjæreste og 2 barn.
Kennet har master i biologi med spesialisering i ferskvannsøkologi fra universitet på Ås.

Han har jobbet mye i det offentlige med landbruk, skogbruk, arealplan og byggesak. Har de siste 3 åra jobbet som biolog i Multiconsult. Når Kennet ikke jobber så liker han å jakte eller fiske, men han er allergisk mot bier og countrymusikk.

Ole Kristian Høiås, 36 år, bor i Forradal i Stjørdal kommune. Har tidligere jobbet i HRP siden 2016 og de siste 3 årene som avdelingsleder for HRP Trøndelag Nord. Før det som prosjektleder for Arne Hernes AS og før det 7 år på Svalbard i Svea Gruva. Fra og med januar 2022 skal Ole Kristian lede Linq prosjekt sin satsning på Stjørdal.

Fritiden bruker han sammen med familien med 3 barn og Gordonsetter, jakt, friluft og båtliv.