Ny Langbordskonferanse – omsider

Omsider så kan vi igjen gjennomføre vår populære Langbordskonferanse. Langbordskonferansen er et tilbud til leietakerne i VIPsenteret hvor vi møtes jevnlig rundt et eller annet langbord med en god kopp kaffe og noe godt å bite i for å bli nærmere kjent med hverandre. En eller annen leietaker presenterer seg og vi prøver å sette et og annet tidsaktuelle tema på dagsordenen.

VIPsenteret

Denne gangen var temaet bærekraft og hvilke forventninger man blir møtt med i markedet. Eivind Elnan, daglig leder i Wagner Fire Safety AS, delte av sine erfaringer om hvordan de blir møtte med krav fra kundene om å tenke og planlegge leveranser med utgangspunkt i et bærekraftig perspektiv. Temaet er på dagsordenen og noe de fleste må forholde seg til i en eller annen sammenheng.