Nye ansatte i VIPsenteret

Falstads Regnskasservice AS

Wiggo Norberg-Skjerve er
Wiggo Norberg-Skjerve

Wiggo Norberg-Skjerve

44 år gammel Vinnesbygg, opprinnelig fra Stjørdal. Har tidligere jobbet i restaurantbransjen i 25 år. Han har gjennomgått et fullstendig karriereskifte og tatt ny utdanning i voksen alder.
 
Wiggo har vært student ved Nord Universitet på Steinkjer de siste 3 årene, og har nylig tatt en bachelorgrad innen regnskap.
 

På fritiden driver han og familien med hundeoppdrett av hunderasen Pomeranian. Er ellers opptatt av hus, hage og familieliv.

Abacus IT AS

Adrian Hjelvik er ansatt som avdelingsleder for Abacus IT sin Trøndelags avdeling.

Han har jobbet 8 år i IT- og Softwarebransjen og er ekspert på tekniske fag, entreprenør og byggebransjen.

Adrian Hjelvik

Adrian Hjelvik

Adrian betegner seg selv som datanerd og er utdannet innen business og økonomi fra BI, NTNU Handelshøyskolen og Fudan School of Management i Shanghai, Kina.

Abacus IT satser nå på videre utbygging av datasenteret i VIPsenteret med fokus på økt sikkerhet og oppetid (SLA).

Adrian vil bidra til å styrke kompetansen på Software og ERP i Trøndelag slik at de samlet stadig leverer mer komplette løsninger til sine kunder.

Wagner Fire Safety AS

Sindre Solem Ertsaas

Sindre Solem Ertsaas, Wagner Fire Safety AS

Sindre Solem Ertsaas er utdannet elektriker og har jobbet som dette i 9 år i firmaet Elman på Levanger. Han er 30 år, Levangsbygg med samboer og to barn.

Han ble ansatt som prosjektingeniør i Wagner Fire Safety AS i november 2020.

Wagner Fire Safety har spesialisert seg på brannsikringsløsninger basert på kontinuerlig oksygenreduksjon (Inert luft) og Slokkegass.
 
Selskapet ble etablert i 2008, og ble i 2017 en del av det tyske konsernet Wagner Group GmbH. Skiftet nylig navn fra Hypoxic Technologies AS til Wagner Fire Safety AS.

I løpet av 2020 har selskapet økt fra 3 til 5 ansatte og nådde en omsetning på ca 20 mill. NOK i 2020. Jobber med hele Norden som marked.

Har nylig ferdigstilt to større prosjekter/leveranser – Inertluftanlegg til det nye Nasjonalmuseet i Oslo og brannsikring av et stort Datasenter utenfor Helsinki i Finland.

Av pågående prosjekter kan nevnes Saemien Sitje på Snåsa, nytt sykehus i Stavanger og en større installasjon ved Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana. Har også levert slokkegassanlegg til både Innocamp og Helse- og Beredskapshuset på Steinkjer.