Stor interesse for å etablere seg i VIPsenteret

Siden vi ble ferdige med å totalrenovere VIPsenteret innvendig, har vi hatt en stor etterspørsel fra bedrifter som ønsker å etablere seg her. Her er en oversikt over de som har flytta inn i løpet av de siste månedene:

Nokr   Norsk Konstruksjonsrådgivning AS (NOKR)
NOKR er et uavhengig rådgivende ingeniørfirma innen faget byggeteknikk. NOKR ble etablert våren 2019 med et mål om å drive et konsulentfirma som fokuserer på kvalitet og forutsigbar fremdrift.

   SafeT AS
Dette er et nyetablert firma som driver med innovasjon innen løfteteknikk, og har for tiden en patentsøknad inne for et adapter som er utviklet og designet for å sikre korrekt anleggsdiameter for bruk av løftestropper.
reolfag   Reolfag AS
Reolfag er en leverandør av innredninger for lager, verksted og garderober. Daglig leder har jobbet med rådgivning og salg av verksted- og lagerinnredning i 17 år.
Linq Prosjekt   Linq Prosjekt AS
Linq leverer prosjekt- og byggeledelse innenfor alle prosjektkategorier og størrelser. Med cirka 40 års samlet erfaring fra byggebransjen i ulike roller fra både entreprenør og rådgiversiden.

nordicbluecrude

nordicwind

  Nordic Blue Crude AS/Nordic Wind AS
Nordic Blue Crude will produce high quality, carbon neutral, synthetic fuels and other fossile replacement products, based on water, carbon dioxide and renewable power.