Overhalla Betongbygg brusher opp fasaden

Overhalla Betongbygg skal i gang med å pusse opp fasadene på bygget de kjøpte av Spenncon i sommer. Fasadeendring skjer i form av igjenkledning av deler av den åpne fasaden. I tillegg vil eksisterende fasade få nye betongelementer med felter av fasadeplater i farger. Det blir også nytt inngangsparti som gjenspeiler logo for Overhalla Betongbygg.

Dette blir et bra løft for signalbygget som ligger sentralt langs Havnevegen.

Fra sitt hovedkontor i Overhalla leder Amdal et konsern som stadig har utvidet virksomheten og han eier Overhallagruppen, som består av fire selskaper med en omsetning på vel en halv milliard kroner. 

– Fabrikken i Verdal har vært en viktig lokal leverandør i flere år og vi vet at den besitter dyktige fagfolk som vi heldigvis får med oss videre. Denne fabrikken kan utfylle og komplettere produktsortimentet vi har fra før, sier Arnt Ove Amdal, som har en ambisjon om å få til en omsetning på 100 mill. kroner i løpet 2021 ved fabrikken i Verdal.

Ved fabrikken i Verdal jobber det ca. 45 medarbeidere og ved avdelingen i Trondheim er det 15 ansatte.

– For oss har det i samtale med dagens eiere vært viktig å få til en avtale om virksomhetsovertagelse. På denne måten er alle ansatte i selskapet med videre og vi kan være med på å beholde viktige industriarbeidsplasser i Trøndelag, sier Arnt Ove Amdal.