Nye leietakere i VIPsenteret

Stadig nye leietakere flytter inn og disse aktørene blir en del av vårt miljø i begynnelsen av 2021:

OSM Aviation   OSM Aviation AS
OSM Aviation er et norsk bemanningsselskap som leverer tjenester til luftfartssektoren – og er det første selskapet som tilbyr ‘Total Crew Management’ – et komplett spekter av ledelse og rekrutteringstjenester for luftfartsindustrien.

Geoloop   

Ocean GeoLoop AS
Ocean GeoLoop utvikler teknologi og systemløsninger knyttet til fangst av røykgass fra industriprosesser og kraftproduksjon, samt lagring og uttnyttelse av CO2 fra denne røykgassen for bruk til blant annet produksjon av verdifulle marine bioprodukter.

 

fellesforbundet  

Fellesforbundet Innherred Fagforening
Fellesforbundet organiserer ansatte som jobber innen bryggeindustrien, byggfag, bil, verkstedindustrien, tekstil og konfeksjon, jordbruk og gartneri, skogbruk, hotell og spisesteder i Innherred (Levanger, Verdal, Frosta og deler av Inderøy).

 

småkraft   Småkraft AS
Småkraft er en sentral aktør med en årsproduksjon på over 1 TWh fordelt på over 100 kraftverk i drift, spredt over hele landet.