Nettbutikken Lindas Dekor spesialiserer seg på gjør-det selv varer som kontaktplast, vindusfolie, kunstlær og selvklebende fliser. Fra sitt nye kontor og produksjonslokale på VIPsenteret i Verdal tilbyr Linda Melby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu.

Linda Melby har gjort stor butikk av å selge dekor-folie til møbler og interiør. Tanken er at alle skal kunne skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller bosituasjon. I fjor ble Linda kåret til årets næringskvinne i Nordland. Samme år kom Lindas Design på topp-ti listen over Norges mest populære nettbutikker, kåret av Postens Nettfavoritter. Hun har 110.000 følgere på Facebook og omsetter for over 17 millioner kroner i året.

 

Familiebedrift

Lindas Dekor er en familiebedrift i vekst. De startet i Lofoten, hvor familien har bodd i ti år. Nå har de nettopp flyttet seg selv og bedriften hjem til Verdal. Mens Linda og mannen Morten Tindslett styrer

Lindas Dekor
Familiebedriften Lindas Dekor, her representert ved Charlotte Warner Melby, Linda Melby og Morten Tindslett, har fått i gang produksjonen i de nye lokalene sine på VIP-senteret i Verdal. Foto: Roy Strømsnes.

hovedkvarteret på VIPsenteret, er datter Charlotte Warner Melby ansvarlig for markedsføring, merkevarebygging og salg fra avdelingen i Oslo. De har seks ansatte og er i ferd med å ansette flere. Etterspørselen er stor, også utenfor landegrensene. I august åpner de opp en nettbutikk i Sverige.

– Det er utrolig morsomt å se at det vi tilbyr slår an i markedet. Vi blir så glade når vi får positive tilbakemeldinger fra kundene våre, sier Linda.

– For eksempel når en kunde sender oss bilder av det nye kjøkkenet sitt, som takket være løsningene våre endte opp med å koste 2.000 kroner isteden for 20.000.

Lindas Dekor henvender seg til et bredt marked. Kundene er vanlige folk, med overvekt av kvinner mellom 25-44 år. – Dette er et nisjemarked. Vi selger produkter som passer for de fleste, og vi gjør det så enkelt som mulig, avslutter Linda.